Amper 18 jaar, maar nu al is Hasti Khoshi jongerenvoorzitter van CD&V team Bart

JONGCD&V team Bart heeft met Hasti Khoshi een nieuwe voorzitter. Hasti is amper 18 jaar oud, maar komt nu dus wel aan het hoofd van de jongerenafdeling van CD&V team Bart in Zaventem te staan. Ze volgt Pieter-Jan Crombez op.

“Ik ben super enthousiast om het project van CD&V team Bart, samen met mijn ploeg van jonge medekandidaten, bij de Zaventemse jeugd uit te dragen”, zegt Khoshi. Eerder geraakte al bekend dat de 18-jarige de jongste kandidaat zal zijn voor de Zaventemse christendemocraten bij de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Jona Op de Beeck uit Sterrebeek is de nieuwe ondervoorzitter.

“Ik ben blij dat we met zo veel gedreven jongeren naar de kiezer trekken in oktober”, zegt afscheidnemend voorzitter Pieter-Jan Crombez. “Met de jongste kandidaat die de fakkel overneemt, zet de generatiewissel zich door.”

Ook Bart Dewandeleer, die lijsttrekker van CD&V team Bart is en ooit nog zelf jongerenvoorzitter was, is trots dat er veel jongeren op de lijst staan. “Al onze jongeren zijn op hun manier gepokt en gemazeld in het Zaventemse gemeenschapsleven en weten goed wat er onder de inwoners leeft. We hebben de lijst met de meeste jongeren. De kiezer zal uitgebreid met hen kunnen kennismaken tijdens de campagne.”

Artikel van HLN

Volgende
Volgende

Dit zijn de kandidaten voor CD&V team Bart en hun plannen voor Zaventem